Voor velen begint de dag met een goede kop koffie. Geen betere manier om uw ochtend mee te beginnen. Al helemaal wanneer u elke dag op kantoor zit, is een kop koffie op zijn tijd geen overbodige luxe. Wilt u uw werknemers tevreden houden en zelf elke dag lekkere koffie drinken? Dan is een zakelijk koffiezetapparaat aan te raden! Maar wat we hier nou mee bedoelen? Een koffieautomaat zakelijk koopt u hier. Bent u benieuwd wat de verschillende typen zijn en welke het beste bij u en uw onderneming past? Lees dan snel verder!

Een koffiemachine voor bedrijven

Koffiemachines voor bedrijven zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen:

  • Volautomatische koffiemachines;
  • Halfautomatische koffiemachines;
  • Een filterkoffiezetapparaat.

Het is hierbij voornamelijk van belang om rekening te houden met het personeel. Voldoet een machine waar alleen zwarte koffie in gezet kan worden, of vinden de werknemers het ook prettig om op zijn tijd een cappuccino of latte macchiato te kunnen drinken? Daarnaast is het ook van belang om rekening te houden met hoeveel koppen de machine per dag moet kunnen zetten.

volautomaat koffiemachine

Volautomaat koffiemachines

Met een volautomaat koffiemachine zet u in een handomdraai de lekkerste koppen koffie op tafel.  Volautomaat koffiemachines zijn erg eenvoudig in het gebruik; met één druk op de knop zet u de beste koffie van vers gemalen bonen. Professionele koffie is met deze machine zomaar gezet. Eenvoudig te bedienen en perfect voor op de werkvloer dus!

Halfautomaat koffiemachines

Een halfautomaat koffiemachine is een halfautomatische machine, waarbij u enkele handelingen zelf nog uit moet voeren, alvorens u het kopje koffie kunt drinken. Met een halfautomaat koffiemachine kunt u de perfecte koffie precies afstemmen op uw smaak, maar wanneer u een koffiemachine wilt waar u weinig omkijken naar heeft is de volautomaat machine wellicht een betere keuze.

Een filterkoffiezetapparaat

Met een filterkoffiezetapparaat zet u snel een lekkere bak koffie op tafel. De machines zijn doorgaans eenvoudig te gebruiken en zijn voorzien van een zelfregulerende warmhoudplaat aan de bovenkant, waardoor iedereen voorzien wordt van een lekkere kop koffie. Een filterkoffiezetapparaat is echter alleen geschikt voor kleinere kantoren. Daarnaast is het ook niet mogelijk om iets anders dan koffie met het apparaat te zetten.

Wat voor zakelijke koffieautomaat gebruikt u op het werk?