Vrachtwagenreclame is waarschijnlijk niet iets waar je ooit bij stil hebt gestaan. Echter heeft het beletteren van je vrachtwagen veel voordelen. Vrachtwagens rijden dagelijks vele kilometers en hebben een enorm bereik. Daarnaast zijn er nog genoeg redenen om voor vrachtwagenbelettering te kiezen. We lichten ze allemaal in dit blog toe.

Enorm bereik

Vrachtwagens rijden de hele dag door. Vandaar dat je met een reclame-uiting op een vrachtwagen gemiddeld 55.000 mensen per dag kunt bereiken. Hier komt nog bovenop dat de mensen die je bereikt automobilisten zijn die jouw boodschap aannemen zonder het te beseffen.

Extreem kostenefficiënt

Vrachtwagenreclame is extreem kostenefficiënt. Deel je het bedrag dat je moet betalen voor het laten beletteren van je vrachtwagen door het aantal mensen dat je bereikt? Dan komt je al gauw tot de conclusie dat je per bereikt persoon weinig betaalt. Zelden zal je een reclamemedium tegenkomen met een dergelijke verhouding.

Gebruik de files in uw voordeel

Sommigen onder ons hebben dagelijks te maken met files. Op dit soort momenten komt vrachtwagenreclame goed tot zijn recht. Automobilisten hebben alle tijd om je reclameboodschap te bekijken. Ze hebben namelijk niets beters te doen. Een reclame-uiting is in een dergelijke situatie gewenst en biedt de nodige afleiding.

Een welkome boodschap

In tegenstelling tot veel andere reclame-uitingen, vormt vrachtwagen vaak een welkome boodschap. Automobilisten die vastzitten in een file kunnen de afleiding gebruiken en zijn je waarschijnlijk zelfs dankbaar.

Laat je informeren door een signbedrijf

Ben je nieuwsgierig geraakt over wat vrachtwagenreclame voor jouw bedrijf kan betekenen? Laat je gerust informeren door een signbedrijf bij jou in de buurt. Neem een ervaren bedrijf als Quickreclame, dat landelijk opereert en uiteenlopende bedrijven heeft voorzien van unieke reclameboodschappen. Met vele jaren aan ervaring binnen de branche verzorgen hun vakmannen een snelle en vakkundige belettering van uw vrachtwagen.

belettering vrachtwagen